Головна » 2017 » Березень » 20 » Засідання проблемного семінару вчителів інформатики, які викладають в початкових класах
12:48
Засідання проблемного семінару вчителів інформатики, які викладають в початкових класах

      15 березня 2017 року на базі Деражненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося засідання проблемного семінару вчителів інформатики, які викладають в початкових класах з теми «Реалізація компетентнісного підходу в навчанні молодших школярів під час урочної та позаурочної діяльності». У ході семінару відвідано показовий  урок з інформатики в 4класі з теми «Використання логічних висловлювань з «якщо - то...»(вчитель інформатики Рибак В. В.)  та позакласний захід в 4 класі з теми «Подорож до Комп'ютерленду» (вчитель інформатики Довжаниця Р. Ф.). Усі запропоновані форми сприяли оволодінню учителями інформатики методики реалізації компетентнісного підходу через створення умов для формування предметних компетентностей учнів молодшої ланки на різних етапах уроку та позакласного заходу.

       У ході теоретичного блоку  висвітлено повідомлення «Особливості практичного впровадження компетентнісного підходу в процес викладання інформатики у початковій ланці» (вчитель Малостидинської ЗОШ І-ІІІ ст. Серган Я. В.) та «Формування і перевірка предметних компетентностей через систему інтегрованих завдань» (вчитель Великостидинської ЗОШ І-ІІ ст. Холод М. О.).

        На завершення заходу учасники обмінялися досвідом відзначення Міжнародного дня безпечного Інтернету та обговорили фактори ризику для здоров’я дітей під час роботи за комп’ютером.

Переглядів: 317 | Додав: drf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: