Головна » 2016 » Жовтень » 18 » Виховуємо патріотів
09:49
Виховуємо патріотів

                                         Виховуємо патріотів
      У рамках місячника національно-патріотичного виховання 30 вересня в Деражненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів було проведено виставку композицій із природних матеріалів «Є на світі одна країна, найчарівніша, як перлина». Учні проявили креатив та творчі здібності. Неймовірні композиції були виконані дуже майстерно, кожен зробив свій внесок у створення цих неповторних виробів.


    10 жовтня відбувся традиційний благодійний ярмарок, який був приурочений до Дня захисника України. Виручені кошти витрачені на привітання зі святом воїнів АТО нашого села та належного вшанування пам’яті захисників Вітчизни.


    Школярі не були байдужими до цієї благородної справи. Всі охоче долучилися до ярмарку та постаралися  на славу, адже представили широкий асортимент кондитерських виробів, вміло презентували товар та зуміли виручити чималі кошти.


    Щиро вдячні всім, хто затратив час, готуючи ярмаркові смаколики, вклав свою душу та вміння у вироби, щоб вони були не лише смачними, а й красивими та оригінальними.


    Особлива подяка батькам, які вкотре підтримують наші ініціативи, спільно з дітьми та педагогами доводять загальновідому істину:
«Творити добро – найперша потреба Людини!»!


      І, звичайно, наша вдячність продавцям-покупцям: завдяки їхнім старанням ярмарок був веселим та гамірним, а позитивні емоції й гарний настрій були візитівкою свята Смакоти!

 

               Кривко Катерина, голова учнівського парламенту «Фортуна»    

 

 

Переглядів: 374 | Додав: drf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: