Головна » 2017 » Лютий » 20 » Слава Небесній Сотні
12:01
Слава Небесній Сотні

 Слава героям!

    У Деражненській загальноосвітній школі  20 лютого уроки розпочалися єдиним уроком пам’яті «Народ мій є, народ мій завжди буде» до Дня Героїв Небесної Сотні.

     "Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні.

    «Їх назвали «небесною сотнею» тому, що вони загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним. Ми змінилися самі і змінили країну. І нехай там, на небі, вони усміхнуться разом з нами. Слава Україні — Героям слава, Слава Героям Майдану», — ці слова лейтмотивом   звучали на заходах. Пам'ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання.

       В рамках єдиного уроку пам’яті було проведено уроки патріотизму: «Хто, як не ми?», «Небесна Сотня - то в серцях вогонь»,«За Україну, за волю, за славу, за народ»;  «Небесна Сотня: Герої, які змінили хід історії»; переглянуто  тематичні фільми  «Майдан. Хроніка подій»,«Двадцять свідчень про перший день протистоянь на майдані», «Нескорений майдан», «Вічна пам’ять полеглим…», в початкових класах було проведено перекличку повідомлень "Люди, які прославили мій край".

Переглядів: 434 | Додав: drf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 RogerSkava  
Тем кто в теме, про что я пишу! Абузоустойчивый сервер - поддержка русского языка, быстрый саппорт, дешево, онлайн помощь. Держу у них адалт два года, вообще все отлично, все жалобы отправляют в топку. Жаждешь спокойствия и надежности, тут - https://goo.gl/q13Adc или в профиле.

Ім`я *:
Email *:
Код *: