Головна » 2017 » Листопад » 17 » Що відбувається з сучасним уроком?
13:23
Що відбувається з сучасним уроком?

Що відбувається з сучасним уроком?

16 листопада 2017 року  учительський колектив  зібрався в педагогічній вітальні на засідання педагогічної ради « Модернізація сучасного уроку як засіб розвитку конкурентоспроможної особистості».

   Заступник директора з навчально-виховної роботи Ярошик Л.Л. виступила з інтерактивним повідомленням для  актуалізації  знань педагогів , закцентувавши  увагу на тому, що  кожний учитель має зрозуміти, які зміни відбуваються з сучасним уроком, наскільки він ефективний у рішенні нових завдань, що постають перед освітою, як змінюється позиція учителя на уроці.

Робота в групах за завданнями квесту спонукала педагогів до розгляду різних моделей уроку ( традиційну класно-урочну, пов’язану з технологізацією освіти,  компетентнісного підходу)  та визначити основні методи навчання  в початковій, основній та старшій  ступенях  відповідно до ідей  сучасної модернізації освіти.

Керівники методичних структур поділилися  своїми напрацюваннями з використання на уроках таких технологій навчання як « інтегрованого  навчання»(МО  вчителів початкових класів, керівник Косар С.Р), « хмарні технології» ( МО  вчителів природничо – математичного циклу, керівник Довжаниця О.Б.), « кейс – технологія»( МО вчителів гуманітарного циклу, керівник Харитонюк М.О)  , « перевернутий урок» ( творча група вчителів школи, керівник Орловська Н.А. ), « створення ситуації успіху» ( МО вчителів оздоровчо-естетичного циклу, керівник Бас В.П.)

Директор закладу Бойко Н.А. ,підсумовуючи роботу педагогічної  вітальні відзначила, що розмова про урок не може обмежитися однією педрадою. Це широка та ґрунтовна тема повинна бути основою в наших наукових і методичних пошуках.

Переглядів: 437 | Додав: drf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: