Головна » 2018 » Лютий » 19 » Формуємо конкурентоспроможну особистість
15:47
Формуємо конкурентоспроможну особистість

                             Формуємо конкурентоспроможну особистість

    У Деражненській ЗОШ І-ІІІ ступенів 12 лютого відбулося засідання  педагогічної ради «Вплив виховної роботи на формування властивостей конкурентоспроможної особистості».

  Заступник директора з навчально-виховної роботи Галас Т.М. виступила з доповіддю «Створення сприятливих умов у закладі освіти для успішного розвитку конкурентоспроможної особистості». Виступ доповнив відеоролик «Калейдоскоп виховних заходів».

   Педагоги обговорили питання «Національно-патріотичне виховання як засіб становлення сучасного українця, адаптованого до нових умов життя» (учителі суспільно-гуманітарного, математично-природничого  циклів, предмета «Захисту Вітчизни», фізичного виховання),«Творче самовираження вихованців засобами предметів художньо-естетичногоциклу та трудового навчання як основа для формування конкурентоспроможної особистості» (учителі предметів художньо-естетичного циклу), « Роль органу учнівського самоврядування у формуванні активної життєвої позиції особистості учня в умовах діяльності Нової української школи» (Єфімець А.В.), «Вибір професії як життєвий проект старшокласників»(Губерницька Р.А.),

   Учителі початкових класів представили модель конкурентоспроможної    особистості молодшого школяра.

  Класні керівники 9 і 11 класів показали модель випускника як творця власного життя.

   Педрада пройшла цікаво та плідно, кожен зміг взяти для  себе щось важливе і корисне. Нам,педагогам школи, є чим пишатися, але є і над чим працювати.

 

 

Переглядів: 629 | Додав: drf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: