Головна » 2016 » Грудень » 1 » День Гідності і Свободи
10:28
День Гідності і Свободи

                                       День Гідності і Свободи

     У Деражненській ЗОШ з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи проведено низку заходів, серед них – літературно-музична композиція «То задзвонила воля здобута»(6кл, Шворобей Л.А.), виставка-інсталяція «Шлях  до Свободи»(біля стенда «Небесна Сотня»(11 кл.,Ланюш Л.В.).

    Завдяки слову ведучих, використанню відео, слайд-презентації про події 2013-2014 років, фото Героїв Небесної Сотні, вдало дібраним поезіям літературно-музична композиція не залишила байдужим жодного присутнього.

    Кожен учень  школи мав  змогу  побачити виставку – інсталяцію«Шлях  до Свободи», присвячену героям Революції Гідності, згадати, як все відбувалося, віддати  шану пам’яті героям, які відстояли право на Свободу та Незалежність  своїх співвітчизників.

     Три роки відділяє нас від буремних подій Майдану, що відбувалися в холодні, зимові місяці в центрі Києва. Кожна людина, яка має щире і відкрите серце, з великою повагою і гордістю згадує всіх полеглих героїв, ті героїчні події, які кривавою раною вкарбувалися в серце кожного українця.

  Усі ми сподіваємося, що найзаповітніше бажання українців сьогодні – жити під мирним небом здійсниться обов’язково.

 

                                     

Переглядів: 408 | Додав: drf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: